Om Psykolog Østerbro

Vores psykolog praksis på Østerbro tager udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi og systemisk terapi. Vi benytter evidensbaserede metoder i vores behandling og udredning som betyder, at vi anvender de metoder, som på baggrund af forskning anbefales som bedste praksis. Som klient hos os er du derfor sikret bedst mulig behandling.

Som du kan læse andet steds på hjemmesiden, er kognitiv terapi populært sagt en behandlingsform, der tager udgangspunkt i de tanker og følelser som påvirker negativt og erstatter dem med positive tanker.

Uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet, terapeutiske efteruddannelser og autoriseret af Psykolognævnet.

Mange års erfaring med voksne, unge og børn med mange forskellige socialpsykologiske og psykiatriske problemstillinger og specielt indenfor områderne: stress og stressrelaterede lidelser, angstlidelser, depression, selvværdsproblemer, fobier og kriser.

Vi udvikler løbende vores faglige ekspertise og kundskaber, og deltager i relevante uddannelser, seminarer og konferencer i både Danmark og i udlandet, samt følger aktuel forskning tæt.

Herudover holder vi foredrag og underviser på kurser, samt giver supervision.

Som autoriserede psykologer har vi tavshedspligt. Det betyder at vi behandler alle samtaler med fortrolighed og i overensstemmelse med betingelserne om fortrolighed ifølge Dansk Psykologforening.